Turkey produces over 1.1M tons of red meat in 2018

Turkey's red meat production reached 1.12 million tons in 2018, the Turkish Statistical Institute (TürkStat) announced on Tuesday.

The country's red meat production dropped by 0.7 percent in 2018, from 1.13 million tons in the previous year, TürkStat said.

The red meat production consisted of cattle (1 million tons), sheep (100,831 tons), goat (13,603 tons) and buffalo meat (402 tons), the official report showed.

Turkey produced 259,672 tons of red meat in the last quarter of 2018, down 12.1 percent versus the same quarter 2017, according to the TürkStat report.

During the quarter, red meat production also fell by 23.5 percent compared to the previous quarter, when the Muslim festival of Eid-ul-Adha was celebrated, it added.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.