Sherbet: The sweet taste of Ramadan

Sherbet, the irreplaceable taste of long fasting days during the holy month of Ramadan.Since the beginning of the 20th century Ottoman Turks have been celebrating Ramadan with sherbet which is made of extracts of various flowers, fruits and herbs, spices combined with sugar and water to form a sweet syrup that is diluted at a later time with water, ice or snow.Sherbet is one of the most widespread drinks in the Muslim world.It has been drunk as a refreshing beverage for centuries especially in eastern countries with hot climates.Sherbet is served during not only Ramadan but at marriage, births and circumcisions.Besides its refreshing taste, sherbet is a remarkable anti-oxidant and also has many benefits for health such as losing weight, relieving the stomach and intestines, lowering cholesterol and regulating blood pressure.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.